TUOTTEEMME

 
PORCELANICO

Olemme valikoimassamme erikoistuneet Porcelanico-laattoihin, jotka luokitellaan laattojen aateliksi kovan kulutuskestävyytensä vuoksi. Porcelanico-tekniikalla valmistettu laatta on kuiva- tai märkäpuristettu keraaminen laatta, joka on kuivatuksen jälkeen poltettu sulamispisteeseen saakka. Tällä menetelmällä saadaan huippukestävää keramiikkaa.

 

Porcelanico on laadun tae laatoissa.

 
COVERLAM

Erikoisuutena tarjoamme nyt myös Coverlam-tuotteen, joka mullistaa tilaratkaisut ominaisuuksillaan ja käyttökohteillaan. Tämä tuote on täysin vesitiivis ja kestää muun muassa tulta, jäätä, kemikaaleja sekä uv-säteilyä. Coverlam on tehty kestämään.

 

Coverlam on mittasuhteiltaan uusia mahdollisuuksia avaava, vuosien tutkimustyön tulos: Coverlam mahdollistaa laatat 1 200 x 2 600 mm koosta aina 1 200 x 3 600 mm saakka. Seinälaatat ovat paksuudeltaan kuitenkin vain 3,5 mm ja lattialaatat 5,5 mm. Pintakäsittelyvaihtoehdot ovat kiillotettu tai mattapintainen.

 

Tämä innovatiivinen tuote soveltuu käytännössä mihin tahansa ympäristöön ja kohteeseen. Se kestää kovaa kulutusta mutta on myös esteettinen. Vain mielikuvitus on rajana.

 
KORISTELAATAT

Yhteistyökumppaneistamme löytyy myös vanhoihin Välimeren alueen kuvioihin erikoistunut tehdas. Tältä tehtaalta tuomme upeat koristelaatat. Laatat valmistetaan Porcelanico-tekniikalla, joten ne kestävät hyvin kulutusta vaativammassakin kohteessa.

 

Porcelanico-koristelaatat inspiroivat kokeilemaan: leikittele väreillä ja muodoilla ja luo innostavia ja yllättäviä tiloja. Toisaalta perinteitä ja historiaa arvostava löytää näistä laatoista menneen ajan tunnelmaa ja tyyliä.